Online | Air Support Europe

On: 16 juni 2017
In: Website
Views: 6553
 Like

Voor Air Support Europe B.V. heeft XtraMOOI een nieuwe website gelanceerd. Air Support Europe B.V. is Nederlandse distributeur van revolutionaire anti-decubitus matrassystemen.

Over Air Support Europe B.V.

HIVIX is fabrikant van hoogwaardige producten van kunststof. Het heeft een marktleidende positie verworven in de productie van anti-decubitus luchtmatrassen in Japan. Omdat deze matrassen van invloed zijn op de kwaliteit van leven van mensen, is HIVIX van mening dat haar producten het hoogste niveau van kwaliteit moeten hebben. Als distributeur van HIVIX-producten, werd in 2014 het bedrijf Air Support opgericht voor de verkoop in Europa.

 

Bekijk de site

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.