Diensten

Wilt u een nieuwe website of is uw site toe aan een opfrisbeurt? XtraMOOI is ervaren in de vormgeving en ontwikkeling van websites en gespecialiseerd in Joomla! webdesign en development. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor het ontwikkelen van uw bedrijfslogo, huisstijl en offline promotie materiaal.

 

Haal het optimale uit uw website

Een website is meer dan een bedrijfspresentatie: het moet ook leiden tot bijvoorbeeld offerteaanvragen. Een goed zoekmachinevriendelijk ontwerp is hierbij het halve werk. Een nieuwe website wordt door XtraMOOI geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij kunnen ook uw huidige website screenen en advies geven over zaken als gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

 

Specialist in Joomla! webdesign

Joomla! is een bekend open source content management systeem (CMS). Met Joomla! webdesign krijgt u een prettig vormgegeven en zoekmachinevriendelijke website, die eenvoudig te onderhouden is met het Joomla! content management system. Naast realisatie van de website verzekeren wij u tevens goede nazorg en ondersteuning. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om onderhoudscontracten af te sluiten.

 

Overige marketing & promotie

Al uw reclame uitbesteden aan één bureau? Dat kan! Naast webdesign en webhosting kunt u bij ons terecht voor offline promotie als bijvoorbeeld logo’s, huisstijlen en drukwerk. Eén aanspreekpunt, wel zo simpel.

Maak samen met XtraMOOI een succes van uw website en overige promotie!

Comments are closed.